29/4

Nu är jag precis klar för att cykla till skolan, ska bara ta på mig skorna. Idag är det svenska talet i nationella som gäller, jag har inte läst på det alltför mycket om jag ska vara ärlig, men det går nog bra ändå. Är inte så himla nervös heller, kanske beror på att glädje känslorna bubbler upp i magen fortfarande sen gårdagen. Åh. Nu måste jag kila!



The boat the rocked

Varit på bio ikväll och sett denna:



Sjukt värd att se!

Italy

Italien bokat 25-2 juli!

28/4

Nu har jag äntligen fixat jobb! Gladare än mig just nu kan man inte vara. herrejisses.
det går bra nu.



dagen till ära;



27/4

Herrejisses vad denna helg gick snabbt, redan en ny vecka! Jag har fullt upp med diverse saker just nu, sitter och försöker plugga till provet i internationell ekonomi vi har imorgon samtidigt som jag försöker skriva på svenska talet som ska hållas på onsdag, lägenheten är ett enda stort kaos och jag vill att mor ska ringa för jag har en rolig sak att berätta. Och ni kanske också vill veta vad det är? Jo, jag ska på arbetsintervju imorgon! Önska mig lycka till så att detta går vägen nu, för får jag jobbet så kommer många fina drömmer slå in för mig. Så klockan två imorgon tycker jag alla ska hålla tummarna för mig. Lite andra saker som måste göras imorgon är att städa och åter städa samt plugga, som vanligt.
Nåja, nu ska jag mata katten och fortsätta gräva ner mig i boken och alla dessa papper som ligger överallt. Ha en fortsatt trevlig kväll!




24/4

Då var det fredag äntligen helg! Efter skolan så kilade jag på stan med några kamrater och sedan blev det surr och kaffe på Nodo, himla fint. Har varit väldigt tråkigt väder idag fram tills nu ungefär, solen har äntligen hittat fram igen, hoppas det håller sig fint hela helgen. Har väldigt svårt att bestämma mig över vad som ska göras under dessa lediga dagar, många planer och för kort tid. Måste verkligen börja planera bättre. Nåja, nu ska jag mysa med katten och leta mat. Puss!


Mitt nya tillskott till samlingen!



These days



Tack Petter!




23/4

En fin sovmorgon idag, vaknade dock klockan halv nio och steg upp då, så mycket sovmorgon blev det väl inte men börjar inte skolan förens tio över tolv. Jag har nyss ätit frukost och ska klä på mig och lite sånt där nu, verkar vara himla fint väder ute dessutom! Efter skolan idag ska jag ner på stan och prova en helfin klänning som eventuellt ska köpas imorgon. Jag kommer nog aldrig få nog av klänningar, det är så himla fint. Annars är det plugg som ska göras, tvätt som ska tvättas och kanske hinner baka lite ikväll. Så denna dag blir effektiv. Nåja, nu ska jag göra mig i ordning. Puss!




22/4

Varit en fin dag idag, först skola och sen lunch med Bea på Thai, tack gull! Sen blev det att åka till Rosvik och hälsa på kära mamma, hon skickade med lite ingredienser till att baka paj, söt. Har dessutom gjort om bloggen en aning, fint? Hur som haver, ska lämna datorn nu, förlåt för tråkig uppdatering. Hörs imorgon, puss!

21/4

På eftermiddag idag så har jag gått på stan med min fina mamma, hon köpte stumpbyxor och helfina ljuslyktor till mig, annars drack vi mest kaffe och pratade strunt på Nodo. Himla fin dag, puss på mamma.
Annars är jag nedtryckt av allt plugg jag har att göra, dumt av mig att inte ha något motivation alls, jag längtar mest till senare för så blir det jordgubbar,glass och en bra film. Detta kommer bli en jobbig vecka,fasiken.
Nu måste jag fortsätta gräva ner mig i skolarbetet. Puss!




Om du vill ge mig en fin present..



Om någon skulle vilja ge mig en fin present.

Påsklov och lite till

Stugan, skortkörning, grillning, åkt pulka, solat, varit hos sis, spelat massa gh, spelkvällar, impulsiv roadtrip, kattvakt, umgåtts med Petter och andra fina, stan, många timmar på Nodo, kaffe, film, godis och slutligen, en hel massa mys.

Det är ungefär vad mitt påsklov har bestått av, många fina små saker och samtidigt vilat upp mig!
Idag var första dagen i skolan efter lovet och där väntade ju en fin överraskning nämligen att våra studentmössor hade kommit, då kom både hopp och lite ångest eftersom det inte är länge kvar nu innan vi får ta på oss vita klänningar, kostymer och dessa mössor. herrejisses. Men längtar, det gör jag.
Nåja, nu ska jag byta kläder och börja ta tag i lite städning och sätta upp lite nya saker som jag fick av mamma igår, ska sätta lite färg på allt det mörka. Hej!















10 fina idag.


20/4

Ojdå, var längesen det blev uppdaterat här märker jag, ett helt påsklov har ju passerat! Men då kanske det märks att jag varken haft tid eller lust att vara vid datorn så mycket. Hur som helst, idag blev det sovmorgon och sedan kom Jens förbi och hämtade en present som Petter glömde här i fredags, efter det cyklade jag och Bea till skolan, två lektioner och sedan hämtade vi ut en efterlängtad sak, nämligen;



ÄNTLIGEN, nu känns allting så himla nära.

8/4



Helfint.

7/4

Det har varit dåligt med uppdatering de senaste dagarna, men det har varit fullt upp kan jag lova! Och hela denna vecka fram till torsdag. Tänkte som bara informera hur det ligger till, nu ska jag ta och koka nudlar och sen blir det plugg och åter plugg. Kanske kommer ett mer kreativt inlägg senare. Hej!

Party

Just nu är det party för fulla mugga här i lägenheten, singstar och Johnny Cash är det på schemat är det nu. Vi har varit och bowlat och jag förlorade såklart eftersom jag är sämst,men EN strike slog jag! Bra som jag är. Dock kör jag på mina kärringkast som består av att rulla klotet från linjen (svårt att förklara men det är hemskt fult.) Nåja, ska fortsätta vara ett roligt sällskap. Ha en fortsatt fin natt!


(detta inlägg tog ett tag att skriva utan fel. duktigt. )

Tomorrow is a long time

Okej, nu verkar det som att jag håller på att skapa en modeblogg, men så är icket fallet! Tycker det bara är roligt att andra kan ta del av nya saker och dylikt och slippa fråga så jag måste förklara hur allting ser ut och sitter. Så tro nu inte att jag snart börjar skriva att jag ska förstora brösten eller vad som är inne just nu. Glöm det. Nåja, ville bara får detta ur världen. Nu ska jag ta och se Så ska det låta som är min höjdpunkt på fredagar,och njuta av några dagars ledighet, ha en fin kväll!


New

Här nedan är lite bilder på mina senaste inköp;

- Sommarklänning (min favorit!)
- Studentklänning!
- Lång och mysig tröja!
- Min nya bikini

(förlåt för fula mobil bilder)





3/4



Grattis på födelsedagen!


2/4

Detta kommer bli en fin dag, trots nackvärk och trötthet. Puss!



1/4

Äntligen april! Lite närmare sommaren nu, dessutom har det varit kanon väder ute idag. Nationella gick väl okej, antar jag, trots fruktansvärt lite sömn och huvudvärk. Måste och kolla upp min nacke imorgon eftersom jag nästan är orörlig vid denna stund, säkert nån muskelinflamation. herrejisses.
Hur som haver så har jag fått sova en liten stund när jag kom hem idag, så är snäppet piggare just nu, måste försöka lägga mig tidigt idag och somna lite tidigare. Men det återstår att se hur detta går. Nu ska jag åtminstone ta tag och skriva om en roman så jag får det bortgjort, sen blir det lugnt!
Imorgon kommer förhoppningsvis mor och syster till stan, jag längtar nästan så det gör ont för att träffa dom, det kommer nog bli en bra dag, måste fixa lite planer inför helgen också. Nåja, plugg var det nu!



RSS 2.0