27/1

Idag är jag återställd sen gårdagen, fick äntligen träffa mamma och syster idag på stan. Det gjorde susen. Ikväll är vi bortbjudna på middag hemma hos syster, tacos står på menyn. Det kommer nog bli hemskt trevligt. Till helgen blir det att åka till Haparanda och Pello och spendera tiden där på Ikea och i världens mysigaste stuga med världens finaste människa. Jag har en sådan tur ibland.
Nu ska jag spela ett coolt spel,hej!

26/1

Så fruktansvärt opepp på livet just denna dag.
Det är så tyst överallt runt omkring mig, det enda ljud som hörs är tvn och grannen som verkar riva ner hela lägenheten,men annars är det bara tyst. Idag är en sådan dag så humöret växlats upp och ner. Tårarna har runnit så himla enkelt, ett ord,en mening,ett program på tv. Det är tomt och det är fullt om vart annat. Det har varit så tyst, på skolan, på msn, här hemma. Det enda som fick mig att dra på munnen var en gammal gubbe som hälsade på mig när jag var påväg till skolan medans hans fru log ett varmt leende mot mig, som att hon genomskådade hur kall och tom jag var. När jag pratade med mamma så ville jag inte att stunden där man tar farväl skulle komma, jag ville prata och prata,aldrig släppa taget. Hur kan det komma sig.
Jag vill prata med någon, någon som vill bryta denna tystnad och skingra mina tankar till bättre vyer.
Prata om facinerande saker, intressanta saker, prata om någonting fint så att man måste sitta och klura ut varje mening så att den blir perfekt.
Jag vill berätta för varenda människa hur mycket jag tycker om dem, men jag är rädd för att bryta tystnaden.
 
 





23/1



Åh. Livet är så orättvist!
ge mig rikedom och möjlighet.

22/1



Illamående och längtan.


21/1

Trots att skoldagen var kort idag (var och gjorde ett prov, slutade kring tio tiden) så är jag så förbannat trött, mår fortfarande illa och huvudvärk, vad vill detta mig. Jag som hade tänkt hinna med många saker idag, det enda som blev:

- Skola,prov
- Varit hos Bea och jobbat på projektarbetet
- Diskat det värsta
- Börjat plugga lite smått till provet på fredag

Det är ju ingenting, och ändå känns det som att jag har inte suttit still en enda minut idag. Åh.
Hoppas det inte håller på att framkallas någonting dumt eftersom jag är så himla stressad över skolan just nu, så det ska banne mig bli en lugn helg, vart jag än får lov att tillbringa den.

Det mesta känns inte okej just nu, men jag gör så gott jag kan.


dagens; Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

20/1

Idag hatar jag mest min mage och mitt illamående, annars har jag nyss varit ute på en kort promenad. Jag borde verkligen plugga nu, provet imorgon kommer gå så himla dåligt. Men hur ska man förstå sig på detta, egentligen. Filosofi är ingenting för mig. Inte detta.


Denna dag skulle ju vara en bra dag, fint datum, men ingen fin dag.
Just i denna stund vill jag ha sommar, värme och äventyrliga sena nätter.
Sådär som när vi lät musiken flyta över vattnet, den ljuva sommatnatten.

19/1



Jag har sett livet från båda sidor nu, från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner
och nu minns jag jag förstår inte livet, inte det minsta.

Har sett allt från båda sidor nu, från in och ut och ändå ser jag nu bara illusioner.


14/1

Idag kom mor,far och sis och hälsade på här hemma, det var trevligt. Vi tog en tur på Dollar och Kupan när vi lika var i farten, blev att inhandla en del smått och gott, hittade ett förtjusande halsband på Kupan för endast 5 riksdaler. Det må jag då säga är värt. Jag längtar tills min fina kommer hem, men det är ett tag kvar. Ska försöka ta tag i lite plugg precis nu, dock är jag alldeles för trött för det, men måste man så måste man. Jag vill bara gå ut skolan,nu.

Dagens fina.


13/1

Varit en lättsam dag idag, dessutom är filosofiprover framflyttat till nästa vecka istället för att ha det imorgon, tack och lov!
Annars fick jag mest en plötslig längtan hem, konstigt. Kanske var för att mamma skrev så gulligt till mig på msn och att de sitter hemma och spelar spel och har det trevligt just nu. Åh. Annars är väl det mesta okej, ska be mor och far min komma och hälsa på imorgon. Det är ju alltid något.

Nu ska jag se vad jag kan hitta på att göra, tror jag avstår från plugg idag och stressar imorgon istället, mitt huvud vill inte fungera som jag vill. Kanske är det skolans dålig miljö som bringar detta, jag blir så arg när jag tänker på det. Att vi ska vistas där, bland allt farligt. Galet

Nu till någonting viktigare..

Den fina resan.


Jag saknar Stockholm,
jag saknar att gå hand i hand bland trängsel och okända ansikten,
jag saknar att sitta på ett litet café i Gamla stan med dig,
jag saknar att åka taxi mitt i natten i en snöstorm, för att senare anlända till det fina hotellet,
spendera ännu en natt med dig långt ifrån där vi egentligen skulle vara,
jag saknar att fördriva tid med dig på de mest meningslösa sätt, när vi inte visste hur länge vi skulle vänta,
jag saknar denna fina resa, till den fina staden med den där fina människan.




8/1

Första skoldagen efter jultiderna, jag är redan less, detta halvår som är kvar tills studenten känns som en evighet. Men det är väl bara bita ihop och försöka göra det så fint som möjligt. Dock känner jag mig inte alls pigg, min hals känns som en stor elak klump (ursäkta om det låter motbjudande..) den svider, är svullen och svalget är precis så stort så att jag får in luft så att jag klarar mig med hjälp av astma medicinen. Dessutom tror jag att febern har kommer på besök, det också..

Inga krafter alls, så skulle hemskt gärna få gå och lägga mig redan nu. Sedan återstår det hur måendet är imorgon. åh.

7/1

Varit två helfina dagar, I måndags kom Petter till piteå, och det var efterlängtat. Kaffe och prat, precis som det ska vara. Det är hemskt tråkigt att inte ses så ofta som jag vill,verkligen. Nåja, dagen var fin och kvällen var fin. Inget mer att klaga på.

Igår,eller för några timmar sen så var den dagen också hemskt fin, lugn och skön. God mat,bra sällskap och en massa mys. Det känns fint att jag tog chansen, jag menar det verkligen. Fortsätter det som det gjort i dessa två dagar så kommer det fungera. Jag tycker om dig, av hela mitt hjärta.

Nåja, nu ska jag krypa ner i den varma sängen för imorgon så kommer finaste syster in till stan. Gnatt

3/1

Nyår blev lugnt och fint, precis som jag ville ha det. Dagarna efter har också varit lugna och fina, inte alls mycket att klaga på. Jag orkar inte göra nån lång beskrivning över året 2008, för det har pendlat upp och ner med dåliga och bra grejer.
Har kommit fram till några plus och några minus, mer än så säger jag inte. Att det har ändrats en åtta till en nia har inte en sån stor betydelse mer än att jag ser det som nya krafter och nya tag. Detta år kommer det dock hända stora saker, jag kommer att ta studenten vilket känns som det största som kommer hända mig hittills, för ingen kan nog förstå alla negativa saker som varit under denna skolgång och hur mycket jag kämpat för att lyckats hålla mig fast så jag verkligen ska få uppleva min student, jag kanske inte går ut med de bästa betygen och inte har en susning och vart jag ska ta vägen sen, men jag kommer vara stolt,så fruktansvärt stolt. Över min klass och över varje dag jag har tagit mig igenom.
Det är väl det största, sen kommer året innefatta många andra saker som kommer visa sig eftersom.
Dessutom  har jag sagt till mig själv att jag ska bli mer munter på livet, inte gräva ner mig så mycket som jag gjort, ta tag i mina vänskapskretsar, både nya och gamla. För vem vet när dessa försvinner med tiden om man inte gör någonting åt det.

RSS 2.0