31/3

Varit en lugn dag idag också, himla skönt! Varit ner på stan en sväng och druckigt kaffe med hjärtat, samt även hämtat ut pengar så där försvann halva studiebidraget samma dag som det kom. Lite ångest, men värt varenda krona egentligen. Nu måste jag dock börja spara! Imorgon är det nationella i svenska B som gäller, det går väl som det går, gör man sitt bästa så kan man inte göra så mycket mer sen. Det är mest talet jag gruvar mig för, men det är ett tag kvar dit. Det är galet vad tiden går snabbt, imorgon är det redan april,snart är det studenten och sommar, och jag är stressad som aldrig förr. Jag måste fixa ett jobb, vilket jobb som helst, bara nånting. Har sökt på två ställen än så länge, hoppas nåt av dom nappar. Men imorgon blir det att skriva ut massa cv`n och lämna lite överallt, dock verkar det som att det är fullt med folk överallt redan,dumt. Eller,det är jag som är dum som är så sent ute. Fy.
Nåja, nu ska jag invänta tiden till Bea slutar jobba, då ska jag springa dit och hämta en sak som har landat där, vad det är tänker jag inte berätta ännu, men nånting fint kan jag väl tala om att det är åtminstone.




På påsklovet min kära vän, då ska vi ses.


30/3

Idag har jag haft hemskt ont i magen och ett få antal timmars sömn inatt, så har varit en väldigt lugn dag. Känner mig så otroligt stressad med allt att jag även drömmer om det på nätterna, kalendern full med saker som måste göras. Jag måste börja varva ner lite och inte stressa upp mig för saker och ting. Hur som helst har det varit skönt med en dag med bara vila.
Nu ska jag knyta på mig skorna och kila ut en liten sväng för att få lite friskluft, luften i lägenheten gör mig bara trött just nu. Ha en fortsatt fin kväll! 

29/3

Gårdagen var väldigt trevlig! Dock är jag galet seg idag, har sovit till och från tills för ett tag sen. Fint. Dessutom är det ju omställning av klockan så tiden har bara försvunnit iväg, men det är ju trots allt söndag. Om ett tag blir det nog att åka till rosvik och hälsa på mamma och pappa. Nåja, nu ska jag klä på mig nåt annat än pyjamasbyxor! Ha en fin dag.

Justja, beställde äntligen en bikini igår!



(dock ser den kantig och konstig ut här, men den är sjukt fint. sådeså.)



27/3

En lektion idag, sen blev det att traska på stan en liten sväng. Senare idag så kommer Sara hit så då ska jag slinga hennes hår, hoppas innerligt att det blir bra! Nu ska jag ta och plocka ihop lite i lägenheten så jag vågar släppa in henne här, sen måste jag fortsätta skriva på etikarbetet som jag inte orkade göra klart igår. Kul fredag.
Nåja, skönt med helg åtminstone.


Hittade min dröm idag, är så otroligt pepp på att klicka hem den, bara ett litet klick så är den min..Åh...



26/3

Gah! Har precis skrivit klart ett arbete i psykosocialt arbete, det tog sin lilla tid kan jag lova, men äntligen är det klart och ska skickas in. Nu är det bara ta tag i etikuppsatsen som ska vara färdig tills imorgon och jag har en hel del kvar kan jag lova. Jag saknar motivationen bara och ögonen börjar bli trötta, men tack och lov så har jag bara en lektion imorgon så det spelar inte så stor roll om jag får sitta uppe hela natten eller ej, men färigt ska jag försöka få det! Dessutom är det helg strax, och den ska bli så lugn som möjligt utan stress hoppas jag eftersom jag stressar som tusan i skolan just nu.Fick våran klassbok idag, äntligen! Den var hemskt fin med många fina, peppande och positiva ord. Det gjorde min dag,faktiskt.
Nåja, nu ska jag fortsätta skrivandet och sen får vi se.Godkväll!

dagens; Lynyrd Skynyrd - Simple man



Lesssssssssssssssss...

25/3

Igår fick jag min fina klänning, den var lite stor men det skulle mor min fixa, dessutom har jag nytt nummer till telefonen, fråga snällt om du vill ha det. Annars så gör jag inte så mycket för tillfället, försöker få motivation till att börja plugga och funderar på att sälja lite saker som jag inte använder på tradera för att få ihop lite pengar.
Nåja,tror jag ska sova en kort stund så att jag förhoppningsvis vaknar upp med mer motivation och mindre trötta ögon.  Kanske en uppdate senare. Hej!




24/3

Blev en kort dag i skolan idag, slutade redan klockan 11, har även fler inställda lektioner och korta dagar i veckan. Var och åt lunch med Sara innan jag gick hem dock, så är mätt och belåten. Ska strax börja städa och lite sånt, för senare kommer mamma och pappa och hälsar på och har dessutom med sig min fina klänning och mitt nya telefonkort, så strax får dom som vill fråga om mitt nya nummer.
 Annars är jag pepp på en musik kväll snart, precis som förr, och en person vet nog vem jag syftar på, så känn dig träffad. Nu ska jag ta mina dagliga vitaminer och sjunga med till Joel Alme medans jag städar. Hej!



23/3

Bättre dag är gårdagen. Imorgon får jag en fin sak, vad det är får ni veta då.  Jag måste sluta bry mig, men det är inte lätt.
Nu blev det massa olika saker ihop skrivet på en gång, men det är så det ligger till. Tjorv. Bäst att jag slutar skriva nu, annars blir det ännu mer trassligt. Godkväll!




Sextondemars

Nu har jag fixat lite nödvändiga saker,
 - Beställt studentklänning
- Beställt ett nytt kontantkort
- Lämnat iväg ett CV
 - Lite plugg

Trött och nöjd,godkväll!




Denna blev det, pepp!

16/3

Fint väder idag, våren närmar sig och det gör mig glad. Fin dag helt enkelt,jätte fin.


Fjortondemars



Ge mig bruna ögon.

14/3

Har precis suttit och kollat på saker jag verkligen vill ha inför sommaren, sånna saker som skulle göra mig extra glad att äga. Och min kärlek till blommigt,randigt och prickigt kanske inte var så hemlig som jag trodde, jag ska böna och be efter dessa saker, kanske skriva en önskelista till tomten och be han även komma till sommaren, eller så får jag helt enkelt fixa ett jobb nu så jag har råd. Nåja, den vita klänningen vill jag åtminstone ha till studenten. Åh.

Här nedan kan ni kika på allt fint;






Studenten!





Sådärja, det var några saker åtminstonde.
Nu är det bara att önska och önska. Kära tomten...

12/3

Nu har jag tagit tag och fixat lite på bloggen, det var väl på tiden antar jag, kanske inte lika dyster denna gång. Det får duga.
Hur som haver, idag har jag varit hemma från skolan, är så snuvig och krasslig i halsen, har redan tvingat mig tre dagar till skolan i detta tillstånd, så nu blir det vila och åter vila. Annars har jag inte så mycket att skriva om egentligen, jag tröstäter godis med tvn i bakgrunden och katten sover. Det är väl det.

Nu kanske jag ska ta tag i lite plugg, hej så länge!




Denna tillägnar jag Beatrice.

9/3

Äntligen har jag fått en ny telefon!
Jag hänvisar er att skriva erat telefonnummer här i kommenterarer eller skriv till mig på msn eftersom alla mina nummer är borta och måste börja om på nytt. Tack!

karriär

Gjorde ett test om vilket yrke som skulle passa mig bäst utifrån min personlighet, det stämmer faktiskt ganska fint.


Din personlighetstyp:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

 Karriärer som skulle kunna passa dig:
Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

5/3

Igår blev det en snabb sväng på stan med Bea, sen hem och göra sig i ordning för party, vi var först hos Bea massa tjejer och sen blev det utgång på Kalles där man träffade massa trevligt folk. Så kvällen var helfin!
Idag dessvärre är jag trött och hänging, tror inte det är alkoholen som tar ut sin rätt utan det riktar sig mer mot en förkylning, men det är ett annat kapitel.
Så tack alla för en trevlig kväll!
Nu har jag precis spelat dagens spel av bubble shooter (hata mig inte beatrice) och ska föröka få mig nånting i magen, och få på mig lite anständiga kläder innan jag blir upphämtad. Ha en fin dag!






RSS 2.0