26/2

Idag har jag varit på stan och fikat med Sara, det var hemskt trevligt! Jag saknar våra stunder då vi jämt hittade på saker. Annars var jag snabbt in i några affärer och kollade in lite nödvändigheter som jag behöver köpa imorgon när pengarna har rullat in på kontot. Och ikväll ska jag åka till Rosvik och hälsa på mamma, bra dag.

Dessutom tycker jag om världens finaste människa. Åh. Puss!





Jag och Sara, old times.

25/2

Jag tänker på dig.

23/2

Denna vecka blir det att jobba med projektarbetet och försöka få det färdigt, istället för att ha praktik valde jag och Bea att jobba med detta, vilket resulterar i att vi kan åka till skolan när vi vill och hem när vi vill, vilket är väldigt skönt eftersom jag fick sova till klockan 11 idag och sitter fortfarande i pyjamasbyxor utan att stressa iväg. Dessutom är det sportlov nästa vecka, så egentligen kan det inte bli bättre.
Har dock ett hemprov i religion att skriva klart tills inatt, men det går nog det med hoppas jag.

Igår var jag till sis och hälsade på, det var trevligt som vanligt, spel och surr fram till elva tiden och sedan bar det iväg hemåt till en galen katt och sängen.



Fick en update av Bea precis, vi struntar att gå till skolan eftersom det är snöstorm ute. Så nu fick man en ledig dag, så städning och tvättstugan nudå. hehu.




20/2

Då var det äntligen fredag, dock är jag ensam och uttråkad. Men det är väl vad man gör det till, ska nog sätta mig och börja med hemprovet i religion istället för att se på tv eller spela nåt tråkigt spel. Kanske inte det roligaste, men det ska bli gjort så det är väl lika bra eftersom imorgon kommer jag nog inte alls ägna en tanke till att göra det. Imorgon blir det tacos och bio,mys!
Hade möte om projektarbetet idag, och det gick himla fint, dessutom är det praktik nästa vecka men jag och Bea valde att vara på skolan och jobba på arbetet istället och förhoppningsvis hinna det klart så att vi får ett ledigt lov som kommer veckan därpå. Så det blir nog fint.

Nåja, nu blir det skolarbete.





Detta önskar jag mig, bara för att...



19/2

När ska kylan försvinna egentligen? Idag när det varit lite varmare än resterande dagar som varit så blåser det istället så det känns ändå lika kallt. Är så sjukt less. Vill ha sommar, värme och inga skor.
Hur som helst, imorgon är det fredag så alltså helg snart, har bara en enda onödig lektion så är i valet och kvalet om att fara dit eller stanna hemma i den varma sängen, har dock möte om projektarbetet så det är kanske bäst att fara dit. Åh.
Funderar även på att åka hem och hälsa på mamma och pappa i helgen, eller möjligtvis syster, annars har jag mest plugg att göra. Bara att bita ihop för snart är det lov, underbara lov.

Nu ska jag skriva klart min novell och mysa med katten. Hej!




Hittade en bild på mig och Sara redo för party verkar det som. (jag saknar mitt hår.)


18/2

Idag har jag tjänat mig två vuxenpoäng, jag har varit och köpt muffinsformar och bakat två olika sorters muffins. Det är banne mig inte dåligt! Annars har jag skrivit på min novell, sett en film, diskat och spelat bubble shooter.
Imorgon direkt på morgonen kom jag på nu att vi har ett förhör/prov, och vart har jag mina böcker.. Ja,i skolan. Så att jag tror det blir en liten sovmorgon för mig imorgon eftersom jag inte alls vet nånting. Förlåt.

Nåja, nu ska jag tända ljus och koka té!




<3

Min fina lilla familj




foto; Julia Bergström

17/2

Dagen började med -20 grader och en promenad till skolan, mitt ena öra dog och gjorde ont hela dagen. Sen jag kom hem har jag bara busat med katten, myst med katten och slöat framför tvn. Är så fruktansvärt trött.
Lyckligtvis fick jag för mig igår att göra massa skolarbete på kvällen, så skickade nog in fyra arbeten och vilken lättnad! Känns som att jag är värd tio dagars vila från skoluppgifter efter det, men icket. Ska sätta mig och skriva på min novell och lite sånt nu när jag äntligen är ikapp. Annars tycker jag att månaderna kan hoppa fram till Maj då jag fått veta att min familj är bjuden till min morbrors brölopp nere i Örebro. Det kommer blir helfint, semester och brölopp i ett. Har redan köpt mig en sjukt söt klänning tills dess. Fint.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet och sen blir det film!



Bjuder på en gammal bild.

16/2

Såg att sis hade laddat upp lite sommarbilder, jag tänkte göra detsamma;



























Åh...

Nu ska jag plugga!

9/2

Magsjuka, vad mysigt..

7/2

Ikväll var det tänkt att det skulle bli en hemskt rolig kväll med alkohol och fint folk, det bjöds på en mysig förfest men mer en så blev det inte för mig del, tappade tagget och allt vad det hör till.. Men det är sånt som händer, egentligen hade jag nog inte tagget alls eftersom jag märker att jag håller på att bli sjuk, har ignorerat mitt halsont och huvudvärk alldelens förlänge nu. Men det blev ett ledsamt slut trots allt, nu väntar jag på att min tröst ska komma hem och göra det till det bättre.
Ha en fortsatt bra lördagkväll ni andra! Jag ska sminka av mig och ta på mig världens skönaste kläder istället.


Jag älskar sig syster, hade jag kunnat så skulle jag hjälpa dig så gott det går, på alla sätt. Jag hatar att se dig lida, men jag lovar att jag ställer upp i alla lägen. Vi är av samma kött och blod, det försvinner inte ifrån oss.

2/2

Nu har det varit dålig uppdatering igen, men jag skyller nog inte på nånting annat än att jag inte orkat logga in och skrivit några rader. Dessutom hade inte helgen någon tillgång till dator, vilket var väldigt skönt dock. Varit på en kort semester och bara tagit det lugnt, eller ja, varit på Ikea och Finland och sånt där, men det känns ändå som att man kopplar av så fort man lämnar Piteå. Var även och hälsade på mor och far på hemvägen, och min fina kisse.

Kommande helg verkar vara planerad (om nu Petter kan,vilket jag hoppas), så det känns fint och projektarbetet är på gång, vilket känns ännu bättre. Bara hoppas allt går vägen som vi kommit fram till.
Nånting mer händer nog inte.


dagens; Neil young - Heart of gold


RSS 2.0