21/5

Snart är det dags för mig att bege mig ner mot söder, väntar på att bli upplockad av mamma och pappa. Sen är det en LÅNG bilresa framför oss, men det kommer nog gå galant. Också är bröloppet på lördag trots tråkiga omständigheter men det är bara hoppas på det bästa, det kommer nog bli himla fint ändå.
Nåja, tänkte mest slänga in ett inlägg innan jag åker för kommer inte ha tillgång till någon dator förens på måndag, SÅ låt inte min telefon vara tyst hela helgen för guds skull. Numret förmodar jag att ni har.

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och packa det sista så är helt klar sen.
Ha en toppen fin helg!

Dessa ska jag lyssna på hela vägen ner. Åh,vad fint!

18/5

Då var den helgen över, fredagen spenderades i stugan, det var himla fint. Lördag och söndag så åkte jag på att jobba, sen blev det städning och lägenhetsvisning för hela slanten. Så har inte haft tid för någonting annat,såsom att plugga.
Så det tänkte jag ta tag i idag fram tills klockan halv sju då jag har personalmöte på Statt fram till klockan halv tio. hehu.
Känns helt sjukt vad tiden går fort just nu, denna vecka går vi bara tre dagar i skolan sen på torsdag bilar jag och familjen ner till Hova/Örebro och sen kommer jag hem den 25e och hoppar direkt ur bilen för att springa till jobbet.
Åh,jag vill bara pausa tiden ett tag och göra allt som måste göras, och sen leva livet fram tills studenten, utan ångest över att ha ogjort någonting.
Nåja,det är mycket att se fram emot just nu, nästan för mycket, jag vet inte riktigt vart jag har mig själv snart. Men det är bara roliga saker, så vad klagar jag på egentligen? dumt.





Give me


13/5

Åh, dåligt med uppdatering ännu en gång! Fast nu har jag faktiskt riktigt bra anledningar till detta, jag har jobbat hela helgen och skolan håller på att äta upp mig, så är det. Så här sitter jag och dricker sockerdricka och hålla på med tre olika arbeten samtidigt, att jag aldrig ska lära mig att göra ett åt gången för det slutar bara med en massa förvirring eftersom jag inte längre vet vad som är vad. Har även hunnit med lite ärenden på stan såsom att hämta ut mitt pass där ännu ett fruktansvärt fotografi ska sitta i fem år. Jag förstår inte att man aldrig blir nöjd.

Nåja, hade egentligen inte så mycket att uppdatera just nu, tänkte mest göra en liten lista till mig själv vad som sker under den närmsta tiden;


-Örebro och brölopp 21/5-25-5
- Personalmöte 18/5
-Tandläkaren 19/5
- Jobba 25-26-27/5
-Första dagen på studentveckan, fest hos mig i Rosvik (kanske temafest, 50-tal) 1/6
- STUDENTEN 12/6
- Italien 25/6 - 2/6


Justja, ska och kolla på två lägenheter idag! ÅH.


8/5

Åh jag vill ut på äventyr, jag vill bort från denna stad, jag vill göra vad jag vill medans jag kan. Jag vill ha långa dagar,sena nätter, nya människor, upptäcka nya platser. Göra allt som jag inte gör just nu. Jag vill utmana världen med en massa spektakel.
Nu vilseleder jag mig mest i drömmarna och böckernas värld.



Åh,dessa nätter..

Hard work

Det är kusligt vad lite regn gör med mitt hår, nog för att jag redan har självlockigt, men detta! Anyway, nedan ser ni resultatet. Nu ska jag springa iväg till jobbet och köra stenhårt, hörs kanske ikväll!

(var på Kupan igår och fyndade en hel massa fint, kommer kanske bilder sen.)




6/5

Har precis tagit en dusch, håller på att koka nudlar + hällt upp ett glas jucie och tagit fram ett äpple, det får bli min frukost/lunch. Ska iväg och jobba kring fem tiden och kommer väl hem kring tio. Det gick riktigt bra att jobba igår, fick stå i kassan vilket var lite läskigt men man lär sig den snabbt så det blir nog inga problem.
Idag regnar det och är allmänt tråkigt väder, jag känner att någon slags sjuka bubblar upp i kroppen vilket inte får hända eftersom jag har så sjukt mycket att göra den närmsta tiden. Hur som haver, inte länge kvar till studenten nu, sen blir det Italien och sommarvärme,sen jobb och åter jobb. Peppeppepp!
Nåja, nu är maten klar så ska bänka mig framför tvn! Puss



4/5

Hade bara en lektion idag och studentmöte, så slutade skolan halv 11. Efter det blev det stan och förnya passet så det är klart till Italien resan! Sedan hann jag även köpa studentbiljett, så då var det fixat och klart. Skönt. Nu sitter jag och försöker peppa mig själv att plugga lite, det måste och SKA hinna göras innan jag börjar jobba klockan sex. Tänkte bara hinna slänga iväg ett inlägg för i veckan är det fullt upp minsann, jobb och skola kommer ta upp all tid jag har. Sjukt.
Nåja, plugg var det nu!

Bild från i lördags då det var party hos Sofie, sedan blev det utgång och en galet rolig kväll!



2/5

Varit på stan med Bea och Sofie idag, blev lite fint inhlandlat till bra priser! Åh, jag älskar sådant.
Nu har jag precis ätet nudlar och ska börja göra mig lite i ordning, ikväll är det party hos Sofie! Har en känsla av att det kommer bli riktigt roligt. Nåja,det som lever får se. Puss!

RSS 2.0