Tack, finaste vän.

Fick ett helfint meddelande nu innan vi ska bege oss mot utlandet, från min finaste vän:

"Mitt antagande är nog ganska korrekt då jag tror att du är väldigt upptagen i packande och dylikt fixande. Jag vill bara önska dig en trevlig resa, underbart väder, att du kommer hem sliten men vid liv och att du njuter av varje sekund. Ödsla ingen energi på något annat än att njuta och ha kul. 
 Släpp på tyglarna och låt det bära av. Kommer sakna dig mer än vad jag redan gör min vän. Puss på dig! 
 Och varför inte avsluta med en klyscha: Gör ingenting som jag inte skulle gjort."

Tack Petter.
Detta gör mig så himla glad.

24/6

MIdsommar har passerat och även helgens pass på jobbet samt igår, i eftermiddag är det dags att åka ner till Stockholm för att stiga på planet till Italien imorgon. Herrejisses, vad tiden har gått snabbt. Så i en vecka ska jag njuta av en fin semester i ett annat land, och bokstavligen så ska jag njuta, för när jag kommer hem blir det jobb och åter jobb hela Juli, hinner dock gå på Beach partyt som varit bokat för länge sen. Så det kommer också bli helfint.

Nåja, jag har inte packat än så det står högst upp på listan, sedan måste jag diska och duscha innan vi åker. Så att, vi hörs inte av på några dagar, berättar allt när jag kommer hem. Ha det så fint för det ska jag ha! Puss.


Ungefär här någonstans tror jag det är vi ska bo.


18/6

Idag är det 18 Juni, mindre än fem månader tills jag fyller år, exakt en vecka tills vi är i Italien, min sista lediga dag innan jag jobbar midsommar helgen, det är torsdag en dag som började med sol och nu resulterar den mest i moln på himlen, som vanligt.
Trots att det är en vanlig dag så känns det annorlunda, jag känner mig inte som vanligt, kanske beror det på att jag sitter här ensam med ett sämst självförtroende och allt är bara helt fel, jag skulle utan tvekan kunna dra täcket över huvudet och vaknade upp igen om en vecka i ett annat land. Kanske beror det på att förkylningen är tillbaka eller att jag inte har förmågan att finna någon slags motivation idag, eller att mitt undermedvetna hela tiden påminner mig om att tiden i skolan är över, till hösten kommer jag aldrig träffa min kära klass, vi har splitrras och alla har sitt nu, vi kommer aldrig ha rutiner tillsammans igen. Kanske beror det på rädslan att allt ska försvinna i ett sånt där tempo som har varit, kanske är jag rädd att något saknas mig eller kommer att göra. Den här dagen kan bero på mycket, mest tror jag det är en klago dag, när allt bara känns falskt och fel.
 Igår var en fin dag och det kommer morgondagen vara, det var längesen jag hade en sådan dag som idag. Så jag ska nog sluta nu innan det spårar ur.

Hur som haver, igår var jag med Rut hela dagen i princip, vi knallade runt stan och fyndade fina saker, kaffe på Nodo, förbi jobbet och hämtade schemat över Juli (jag jobbar natt trästock och pdol helgen...) och sedan klarade vi av att bygga hennes soffbord, sen gick vi till mig och fikade, spelade spel och drack öl. Puss på den dagen.

Nu ska jag äta något och sedan får vi se vart dagen fångar mig, för jag lär inte fånga dagen.



Även luggen kämpar emot mig idag, vad är grejen liksom?

16/6

Mitten av Juni och vart tusan är vädret? Regnar det inte, så blåser det,blåser det inte så regnar det, gör det inget utav det så är det kallt. Vad är grejen liksom? Hur som helst så drar jag till Italien och nio dagar, NIO! Där ska jag må så himla gott.
Nåja, var på Ikea i söndags och även skopunkten, hittade en hel del fina grejer. Tänkte slänga upp bilderna på skorna eftersom jag inte orkar sitta och leta igenom hela Ikeas sortiment efter alla saker som köptes där. Sådeså.








Tro mig, de är finare i verkligheten. Här ser de mest konstigt platta och helt fel ut.

Mer student

Laddar upp lite fler bilder från studenten, eftersom det finns så otroligt många så laddar jag upp dem lite då och då, varsågod..

















Dessa är tagna från lite diverse folk,tills jag får in mina egna bilder.

STUDENT -09

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Slänger upp några bilder, kommer mer sen för ska iväg och FIRA nu!


Våran vagn i torsdags då vi var klara.


Champagne frukosten klockan sju imorse.


Såhär ser jag ut just NU, bytt klänning och efter en powernap. PARTY!

Ready

Nu är jag redo för att spela brännboll, blev vardagliga kläder, converse och uppsatt hår eftersom jag inte vill springa omkring i höga klackar och klänning, så blir att åka hem och byta om efteråt.
Ska ta och korka upp nu och invänta Sofie som ska dyka upp här snart, jag är trött men taggad inför ikväll!
Skriver kanske senare OM tiden räcker till! Ha en fin kväll.


Nej, inte charmigt.

10/6

Igår kom Sofie hit, vi bojkottade balen och fest. Istället såg vi film och åt gott, samt en massa skvaller och surr. Himla fin kväll, skönt att umgås själv med henne för en gångs skull! Åh.
Idag ser planerna ut som så att det blir att spela (sprit)brännboll senare ikväll med klassen, och eventuellt så drar jag och Sofie vidare tills Sannas fest efteråt för har hört och vet att den kommer bli awesome!

Nu ska jag försöka få tag i någon människa som vet lite tider och dylikt inför ikväll. Puss!


SOFFY AND ME


9/6

Oj vad konstigt, inlägget jag skrev igår uppdaterades idag. Hur som haver, idag har jag varit på skolan och lämnat igen böcker och städat ur skåpen, var en himla massa skräp kan jag lova som man samlat på sig under året.
Sedan kilade jag ner på stan och sådär, kändes som att det var längesen jag strosade igenom affärerna. hehu.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, de flesta är ju på balen så att det kanske inte blir så mycket ikväll, känner mig inte ens peppad.
Men imorgon ska det ta mig tusan bli partaj och på torsdag också hoppas jag, vi ska dock klä vagnen och gå ut och äta då också. Men det kommer bli himla fint, det vet jag.

Har provat student mössan idag och tittat mig lite extra i spegel, jag är så stolt så den klär mig verkligen. Åh.
Nu ska jag ta och fixa lite saker och mata katten. Puss!



8/6

Idag håller jag på att plocka ihop i lägenheten eftersom på fredag efter utspringet ska mottagningen hållas här i lägenheten då släkten ska komma och fika och fira mig lite.
Är fortfarande lite säckar och någon kartong som inte har packats upp och så vidare, och kan ju tala om att kisse inte gör det lättare eftersom hon ska vara med överallt och klättrar ner i varje kartong och hittar alltid något att leka med. Men hon är himla söt ändå.

Igår spenderades det en fin afton i Öjebyn hos Bergströms eftersom Ulf fyllde 50 år, sedan bar det av till Ersnäs för att kolla på en bil som eventuellt ska köpas, en riktigt fin! Jag som inte alls brukar bry mig det minsta om bilar, förutom färgerna. Men denna är förtjusande. Så jag håller tummarna att den går igenom besiktningen på onsdag.

Vad mer... Min förkylning har blivit en aningen bättre, fortfarande snörvlig och lite svid i halsen men det går att leva med, så imorgon hakar jag på studentskivorna igen, eller det är visserligen balen så får se hur många från klassen som inte ska gå på den. Annars väntar jag enda till onsdag innan vi drar igång igen.På torsdag ska vi och klä vagnen och gå ut och äta med klassen, det längtar jag nästan mest till, eller ja, längtar ju mest till själva student dagen förstås men utöver den.

Nåja, satt och kollade igenom lite gamla bilder så tänkte bjuda på några;


Brunett..




Mitt gamla fina rum innan jag flyttade hemifrån


Petter,min fina vän som jag har spenderat många dagar och sena nätter med


Syster & jag, när hon bodde i Arvidsjaur så blev det mycket bus framför camen eftersom vi inte sågs så ofta

6/6

Sitter i Rosvik just nu och inväntar skjutsen tillbaka till stan snart, jag är forfarande riktigt dålig så det blev inte att jobba inatt heller, vilket känns väldigt synd.
Så ikväll blir det att laga tacos och ha en helfin myskväll med min kära, sedan hoppas jag på att vakna upp i morgon som en ny människa.

Det känns helt galet att det är mindre än en vacka kvar tills vi tar studenten, tiden går så himla fort!
Nåja, nu ska jag packa in kisse i buren och kika genom fönstret när skjutsen kommer. Puss!

5/6

Andra studentskivan är över och det var riktigt roligt fram tills det blev utgång på Kalles, det var nog ungefär då febern och halsen bestämde sig för att slå till, så hela dagen igår låg jag på soffan med feber och halsont och ångesten att jag inte var kreativ nog att göra någonting, och samma är det idag, fast värre.
Blir så illa tvungen att tacka nej till en studentskiva som ska hållas ikväll samt mitt arbetspass inatt. Det känns hemskt dumt, men är kanske mer värdigt att vila ordentligt eftersom nästa vecka är det mycket som sker och vem vill inte vara på benen på själva student dagen? Det vill jag.

Anyway, jag trivs frukstansvärt bra i nya lägenheten, det skulle bara behövs lite mer på väggarna få upp gardiner. Sitter och klurar på vad som ska införskaffas vid senare tillfällen men det blir mest småsaker och prydnader men som alla säkert vet så älskar jag att ha ett finger med vart allt ska vara och vad det ska vara. Det är liksom de där småsaker som gör rummet.
Hittade dessa saker som jag så gärna vill ha, dock börjar jag fundera vad som egentligen hänt med mig, så mycket rosa. Jag har aldrig någonsin tyckt om rosa, men just den där gammeldags rosa färgen är helfin. Rosa, pärlor och lite bruna inslag, det skulle kunna göra vilket rum som helst förtjusande. Åh.



Annars älskar jag badkaret som befinner sig i lägenheten, det är min andra stora kärlek. sådeså.

3/6

Herrejisses, nu har jag varit dålig på uppdatering och det är mycket som har skett,
betygen har sats alltså inget mer plugg vilket känns himla skönt för att slutspurten i skolan gav mig magkatarr på grund av all stress. Annars har jag hunnit med att vara i södra sverige och vittnat min morbros bröllop, sedan har jag hunnit flytta till en tvåa på Durrnäs samt firat första studentskivan hemma hos mig i Rosvik och det var en riktigt fin afton.
Ikväll blir det ännu mer student firande hemma hos Sofie och sedan utgång på Kalles.
Tänkte slänga in några bilder från det som varit;

Brudparet


Systrarna Markström


Lekledarna och juryn på studentskivan


SP3D!


Sådär, bilderna är tagna från diverse fotografer under dessa ögonblick.
Hoppas ni kan gissa temat vi hade på student festen, pink ladys jackor, prickigt, rosetter, rött läppstift, skinnjackor, vippiga kjolar och tajta jeans. Kan du?

RSS 2.0